Må vi be' om lidt held, tak!

Kanon start - både Tom Keller og Philip Andersen lavede en perfekt start, men så kom uheldet væltende og vi kunne skuffende slutte som nr. 11 "Tom Keller" og Philip Andersen fik et kraftigt skub af banen og fik dækket ødelagt og måtte udgå.

Starten gik og Tom Keller kunne fra sin 6. plads allerede i første sving køre sig flot op som nr. 2, men allerede på næste omgang kom Ross Zwolsmann væltende og kørte med fuldt overlæg direkte ind i siden på Tom der spandt rundt, heldigvis kunne han fortsætte efter den forreste del af feltet kom forbi og kunne se sig selv nede på en 11. plads som han holdte i mål.

"Ross kørte direkte ind i siden på mig, det var meget usportsligt og jeg måtte vente til hele feltet var forbi før jeg kunne komme igang igen, det er så frustrerende at se at man kan slippe afsted med en sådan handling uden at blive straffet for det. Men vi viste at vi har farten og kan være med helt fremme i mesterskabet, måske tager jeg løbet med på Oschersleben efter Donnington" - fortæller Tom Keller.

"Jeg fik en god start og kunne køre mig frem mod de forreste for at på 5. omgang at få en bil op i bagenden, og uheldigvis bliver mit bagdæk ødelagt og jeg kunne ikke engang komme i pitten for at få det skiftet. Jeg er skuffet fordi vi denne weekend havde en god fart. Nu glæder jeg mig til Donnington og så må vi se" - fortæller Philip Andersen.

"Der skal også held til, og tilsyneladende mangler vi den ingrediens for tiden, men vi holder på og skal nok komme stærke igennem denne periode. Men derfor er det ikke mindre irriterende at se at man kan slippe af med manøvre som er direkte usportslige og farlige" - fortæller teamchef Henrik Nymark.

Team Den Blå Avis