Det bliver helt forbudt for børn

- i weekenden den 28.-29.sept. på Jyllands-Ringen
Team Århus Racings Jesper Wulff Laursen vandt jo som bekendt Grand Prix Danmark 2002, og er klar til en ny fight om en god placering.
Tommy Jespersen fik ikke point nok til at sikre sig den samlede 2. plads i DM, derfor bliver alle segl sat til for at sikre Tommy og Team Århus Racing den samlede 2. plads i DM Formel Renault 2002.

- og hør så her:
Tommy skal have flere point end Claus Madsen fra Team Color Racing, da de to kører ligger a´ point, når de hver især har smidt sit dårligste resultat væk. Claus fører med 2 point, men reglerne siger, at man skal smide sit dårligste resultat væk, hvilket betyder at Claus´s dårligste resultat er 2 point, men da Tommy jo som bekendt kørte af banen i sidste løb, skal Tommy ikke smide nogen point væk, hvilket igen betyder, at de to kørere står fuldstændig lige i kampen om 2. pladsen om det Danske Mesterskab.

Det betyder for de to, at det ikke alene er kampen om placering i selve løbene, men at 2. pladsen i DM kan blive afgjort af hvem der sætter hurtigste omgangstid eller hvem der evt. kan tilkæmpe sig en polposition position.

Vi håber på en god og fair fight mellem de to, men håber og forventer selvfølgelig også at Jesper endnu engang får en god placering, hvem ved, måske kan han kan hjælpe med i kampen om topstriden, ved at slå dem begge.

Jesper Wulff Laursen, der jo har en langvarig kontrakt med Team Århus Racing, og formentlig Tommy Jespersen fortsætter i en dansk-nordiske serie i Formel Renault i år 2003.

For Jesper Wulff Laursens vedkommende er det meningen, at han skal forsøge sig med et enkelt løb eller to i et andet mesterskab f.eks. det tyske, og så i år 2004 køre om Europamesterskabet.

Desuden er det meningen, at der skal komme en tredje bil til teamet, og der forhandles i øjeblikket med flere potentielle talenter.

Men mere om det på Jyllands-Ringen og senere.
Vi vil frem i Europa.

Team Århus Racing
Allan Brøchner