Kanon F1-test af Marco Sørensen

Efter en noget op- og ned weekend for Marco Sørensen på Paul Ricard-banen i sydfranfrig i ”World Series by Renault 3.5”, hvor et kikset pitstop ( ikke Marco´s skyld!) kostede en sikker podieplacering, var nordjyden tilbage i fuld styrke ved dagens Formel 1 test.

Marco´s far Ruben (det klinger da også lidt af F1!) var med på sidelinjen: ”Det er gået fantastisk godt. Det var planen, at Marco skulle teste i 45 minutter (primært dæk), men det blev til næsten to timer. Her blev han virkelig prøvet af, og team´et fik set, at Marco matchede de tider han havde prøvet i en Formel 1-simulator i Lotus´ hovedkvarter i England, med tiderne på banen!

Marco fik også vist, at han er konstant over flere omgange, så det er vist ikke sidste gang Marco tester for Lotus”, sagde en meget stolt Ruben Sørensen, som forståeligt nok kneb en tåre da Sørensen junior trillede ud på sin første testomgang for Team Lotus.

Team Lotus er efter mange års tørke og glemsel igen med helt fremme i Formel 1, så det bliver spændende at følge Marco Sørensen fremover… der er jo et sæde ledig hos Lotus, efter det blev annonceret, at Kimi ”Iceman” Raikkonen vender tilbage til Ferrari i 2014. ”Iceman” er jo ironisk nok Ferrari´s seneste verdensmester… men det er jo en ganske anden historie!

Them