Marco Sørensen slikker sårene

Lotus F1 junioren kører Marco Sørensen, slikker sårene efter weekendens løb i Moskva. Hvad der ellers var forventet at skulle have været en succes weekend, udviklede sig til et lille mareridt for den unge Formel lærling.

Weekenden startede ellers fornuftigt med fin speed i begge træninger om fredagen. Men uheldige tidtagninger, som blev afbrudt af rødt flag ødelagde de fine takter og sendte Marco langt ned i feltet.


Marco Sørensen

Marco udtaler: ”Løbet i Moskva skal helst glemmes så hurtigt som muligt. Vi havde farten hele weekenden, men de røde flag i tidtagningerne kom på meget ubelejlige tidspunkter for mit vedkommende. For eksempel havde jeg anden bedste tid af alle om søndagen, men denne tid blev slette, da der kom et rødt flag ud 4 sekunder før end jeg krydsede målstregen. At starte som nr. to havde helt klart skabt et andet løb for mit vedkommende. Især på en bane som Moskva, som er næsten umuligt at overhale på. Det eneste positive som jeg kan tage med fra Moskva er, at vi nu igen ser ud til at have fundet farten. Nu skal vi bare have det hele til at gå op i en højere enhed.”


Marco Sørensen

Der resterer 8 løb fordelt på fire afdeling af mesterskaber. Næste løb køres på Red Bull Ring i Østrig, den 20-21. Juli.

Marco Racing
Ruben Sørensen