Sådan !!!!

Første sejr til Jesper Wulff
Ved Grand Prix Danmark's finale søndag, den 1. september, i Formel 2000 Renault, trådte den kun 18 årige Jesper Wulff fra Team Århus Racing, endelig i karakter, han slog alt og alle og blev champ of the Grand Prix 2002.

Jesper kørte et forrygende løb, og efter sigende blev han fulgt meget tæt af TV2 Zulu, i det meste af løbet, til glæde for både Jesper og sponsorerne.

Fra Team Århus Racing udtaler teamchef Allan Brøchner:
"Jeg har hele tiden troet på, at dette skulle blive Jespers dag, og med de tider han har vist året igennem, vidste jeg at en dag måtte det komme, men jeg må sige, at Jesper valgte den helt rigtige dag med op til 20.000 tilskuere og TV-transmission".


Jesper Wulff vandt ved Grand Prix'et sin første Formel Renault 2000 sejr.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det var et stort og flot arbejde, ikke alene af Jesper, men af hele teamet.

Jesper blev nr. 4 i 1. heat

For Tommy Jespersens vedkommende bliver det mere og mere spændende, idet Tommy, der jo kæmper om 2. pladsen i kampen om DM, ikke havde nogen helt god weekend.


Tommy Jespersen er stadig med i kampen om sølvmedaljen..
(Foto: Motorsporten.dk)

Tommy blev nr. 9 i første heat og kørte af banen i andet heat, i øvrigt for 1. gang i mere end to år, da han forsøgte at holde Jacob T. Ludvigsen bag sig.

Tommy deler nu 2. pladsen med Claus Madsen fra Team Color Racing, så der er lagt op til en spændende afslutning ved næste løb, som er DM-Finalen den 28. - 29. september på Jyllands-Ringen.

Team Århus Racing
www.tar.dk