Marco Sørensen hviler ikke på succesen i Monaco

Der blev ikke meget hvile til Marco Sørensen efter hans succes i Monaco i søndags, hvor han endte på en anden plads i det prestigefyldte løb. Allerede mandag formiddag var der kaldt til konditionstræning i de franske alper. Både mandagen og tirsdagen blev brugt til intensiv konditionstræning

Marco udtaler, ”Jeg forlod Monaco allerede tidligt om aftenen for at kunne være oppe i alperne tidligt mandag morgen. Min personlige træner havde sat et træningsprogram op, som hovedsaligt bestod af konditionstræning oppe i sneen. Det har været et på hårde dage, men også en god oplevelse.

Det er sommetider rart at træne på forskellige måder. Det giver et dejligt afbræk i den normale daglige træning. Men det er også rart, at være godt forberedt til næste løb på Spa. Det bliver i hvert fald ikke på konditionen jeg går ned” siger Marco med et glimt i øjet !


Marco på vej op ad en alpetop.

Næste løb køres allerede i den kommende weekend på Spa Francorchamps formel 1 banen i Belgien. Det var netop på denne bane, at Marco havde sin første sejr i World Series sidste år. Så der er igen i år sat store forventninger til den unge nordjyde.

Marco Racing