Med allerforrest i Eurocuppen

- på Imola
Dansk team er med til at sætte dagsordenen i Europa mesterskab. Racing Denmark har gennem hele året kunnet forbedre sig og endelig i dag kom første del af beløningen - en superflot 3. plads på gridden i morgen.

En plads i verdens sværeste mesterskab, 15 nationer, 54 supertalenter - kun en ting tæller her - GULD.

Tom Keller, Luxembourg kunne i eftermiddags sikre Racing Denmarks bedste placering i tidtagningen til dato!
"Det er det vi har arbejdet målrettet og seriøst henimod og vi kan nu se at vore anstrængelser endelig giver afkast. Både kører og team har gjort og gør en kæmpe indsats for at sikre vor vej mod toppen. Vi har et perfekt team "måske det bedste i Danmark" og nu kan vi lugte guld" - fortæller Henrik Nymark der denne weekend er på Jyllands Ringen - "Jeg er super stolt af hele teamet både sponsore, kørere, mekanikere og truckie - jeg havde kun drømt dette og jeg håber, at jeg vågner i morgen til en podieplacering - "fortsætter Henrik.

Både Tom Keller og Philip Andersen er med fremme og jeg føler virkelig at vi har en chance for virkelig at slå teamet fast som et topteam i de sidste 3 afdelinger af Europamesterskabet.

"Min bil var i dag perfekt, vejret var perfekt, banen perfekt, jeg føler virkelig at kurven er vendt og jeg håber at jeg i morgen kan omsætte min tidtagning til en podieplacering, mest for mit team som har arbejdet så målrettet mod dette" - fortæller Tom Keller, Luxembourg.

"Min gearkasse driller mig! Vi har fået nok og nu skifter min mekaniker den ud, hele dagen har den drillet mig og ville ikke geare ned - og det går alt for langsomt at bruge kobling - men jeg er alt tage i betragtning tilfreds, setuppet er ok og når gearkassen virker så.... Jeg startede som nr. 35 på Spa og sluttede som nr. 13 nu starter jeg som nr. 31 så med "meget" held så slutter jeg i top 15" - fortæller Philip Andersen.

Team Den Blå Avis