Fri test på Jyllands-Ringen

Målet er at vinde Grand Prix Danmark 2002. Eftermiddagen blev idag brugt på Jyllands-Ringen til at gøre de sidste forberedelser til GP Danmark. De sidste ændringer til setuppet og optimering af bilerne blev foretaget i eftermiddags.

Med helt fremme fra Team Den Blå Avis var Jacob Ludvigsen, Beder der dog måtte ufrivilligt i pit et par gange på grund af en defekt transponder - blot fordi en dommer ønsked at se tiderne - surt... Alligevel kunne han slutte testen 3 hurtigst og foran rivalerne Tommy Jespersen, Hinnerup og Claus Madsen, Skødstrup.

Både Dennis Wounlund og Jens Renstrup måtte sande at testen der hovedsagligt blev brugt at at indkøre nye specielle bremser til også blev en blandet oplevelse. Dennis mest fordi hans motor opgav og Jens fordi at han nåede flere omgange en kalkuleret (manglende brændstof).

Dennis har her til aften fået en frisk motor i bilen og hele teamet er efter den flotte test på Jyllands-Ringen i højeste gear til tidtagningen i morgen tidlig og ikke mindst til lørdag eftermiddags løb. Jeg tror vi har en rigtig god chanche for at vinde denne weekend og både Jacob og Dennis har muligheden - vi vil vinde - enkelt lyder det......

Team Den Blå Avis