Team Den Blå Avis er blevet skilt!

Team Den Blå Avis er i absolut højeste gear til den kommende weekend - men må sande at man ikke kan være to steder på een gang.
Teamet er derfor denne weekend delt i to.

Vi deltager i Italien på Formel 1 banen Imola med vort Eurocup team hvor både vor Philip Andersen og Tom Keller, Luxembourg ventes fremgang igen. Og selvfølgelig deltager vi ved årets største motorsportsbegivenhed Grand Prix Danmark med vore 3 danske stjerner Dennis Wounlund, Ishøj, Jacob Ludvigsen, Beder og Jens Renstrup, Klampenborg.

Vi har klaret skærene ved at lade vor trailer tage til Italien med vore 2 Eurocupbiler og herhjemme har vi lejet et stort telt der både har plads til os og vore 3 biler samt til vore interesserede sponsorer og støtter.


Philip Andersen
(Foto: Motorsporten.dk)

Det bliver for os en utrolig spændende weekend med masser af muligheder for succes. Både Philip Andersen og Tom Keller er i storform og har været på Imola i nogle dage for at lære dens sving og særheder at kende således at de kan fortsætte deres kurve opad.

Men også på den hjemlige front er der lagt op til nogle spændende løb.
Vor Jacob Ludvigsen, Beder står og ånder Claus Madsen, Color Racing i nakken og det er absolut muligt denne weekend at erobre 3 pladsen i det danske mesterskab.


Jacob T. Ludvigsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Men efter nogle løb uden succes er også Dennis Wounlund fit for fight og målet er at følge Jacob Ludvigsen helt til dørs og sætte Tom Pedersen, Vision Racing på plads.


Dennis Wounlund
(Foto: Motorsporten.dk)

Jens Renstrup er lige så stille sneget sig op på den bedre del af feltet og har absolut muligheden for at erobre nogle vigtige point denne weekend.


Jens Renstrup
(Foto: Motorsporten.dk)

Team Den Blå Avis