Lotus har udtaget deres Formel 1 junior kørere

- deriblandt Marco Sørensen
Lotus Formel 1 oprettede officielt deres nye F1 juniorteam og fredag annoncerede man så hvilke kørere der er udtaget til dette juniorteam.
Syv kørere kom med i puljen og heriblandt er Årets Motorsportskører i Danmark - Marco Sørensen.

Marco Sørensen er blandt de syv kørere som Lotus Formel 1 teamet har udtaget til deres nyoprettede F1 juniorteam. De syv kørere vil blive vejledt og coached i kørerfærdighed, fysisk træning, mental træning, kost og skal desuden gennemgå PR-træning.

De syv udtagne kørere er:
Marco Sørensen, Danmark, FR 3.5 - Lotus World Series Team
Marlon Stockinger, Filippinerne, FR 3.5 - Lotus World Series Team
Alex Fontana, Schweiz, GP3 - Jenzer Motorsport
Oscar Tunjo, Colombia, Eurocup FR 2.0 - Kaufmann Racing
Esteban Ocon, Frankrig, Eurocup FR 2.0 - ART Junior Team
Alexander Albon, Thailand, Eurocup FR 2.0 - team ?
Dorian Boccolacci, Frankrig, Go Kart International KF - Energy Corse


Marco Sørensen ved Dansk Motorsports Award
(Foto: Motorsporten.dk)

Det betyder at Marco Sørensen er sikret endnu en sæson i World Series by Renault og får Marlon Stockinger fra Filippinerne som medkører i teamet.

Om hele forløbet hos Lotus fortæller Marco Sørensen blandt andet:
"I slutningen af 2011 blev jeg kontaktet Gravity Sports Management og Charouz teamet med henblik på at teste en World Series by Renault bil. Aftalen lød på at jeg skulle være hurtigst, for at komme i betragtning til 2012, hvilket var svært da det var et stort skridt op fra Formel 3. Det er stort for mig at være her, og jeg tror at min gode kontakt til teamet kun kan være godt i forhold til at komme videre til tops."


Marco Sørensen forsætter i såén racer
(Foto: Marco Racing - Frank de Bruijcker)

"Jeg var uheldig i 2012 hvor en del mekaniske uheld sluttede løbene for mig mens jeg var i føring i løbene, hvilket betød at jeg sluttede sæsonen på én femteplads istedet for højere oppe. Når alt kommer til alt, så er det kun resultaterne der tæller. Hvis du ikke præsterer, får du ingen fremgang, så jeg håber på mere held i den kommende sæson. Jeg ser frem til den nye udfordring sammen med Lotus F1 Junior team."

Dons