Team Den Blå Avis i kraftig fremdrift

Team Den Blå Avis kunne endnu engang sætte tempoet i den danske Formel Renault klasse under testen på Jyllands-Ringen i går. Jacob Ludvigsen, Beder kunne igår sætte dagens hurtigste tid med 43:80 hans hurtigste nogensinde på banen.

"Nu er vi klar til Grand Prix Danmark i næste uge" - fortæller teamchef Henrik Nymark - "Vi har haft nogle gode testdage på Jyllands Ringen har rettet de små detaljer på biler og vore tre kører. Der er ingen tvivl om at vi er blandt favoritterne til at vinde på Jyllands Ringen."


Med tiden 43:80 satte Jacob T. Ludvigsen sin hidtil hurtigste tid på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Både Jacob Ludvigsen, Beder og Dennis Wounlund, Ishøj kunne i forhold til sidste uges test, mærke fremgang og med tider i den absolutte top håber teamet på en podieplacering til begge.
Men også Jens Renstrup, Klampenborg kunne efter testen notere sin fremgang og en plads i den bedste halvdel er absolut muligt.

Efter testen havde vi en lille løbetest af vore unge kørere, her havde vor danskemester Philip Andersen også trukket i løbedragten og kunne let og ubesværet løbe de tre omgange med Jacob og Dennis.

Team Den Blå Avis