'En sæson han kan være stolt af'

En sæson han kan være stolt af. Sådan skriver Verdens største motorsports magasin Autosport.com på deres hjemmeside.
På top ti listen over de bedste kørere i World Series har de placeret han på en femte plads, kun overgået at Robin Frijns, Antonio Felix Da Costa (Red Bull Junior kører), Jules Bianchi (Ferrari junior kører), og Sam Bird (Mercedes Junior kører)

Yderligere skriver Autosport:
at sidste års Tyske F3 Vicemester imponerede fra starten af sæsonen. Den første løbs weekend gav ham en forsmag på, hvad der skulle komme. Et speeder problem berøvede ham en sejr på Motorland. Mens han fik sit gennembrud på Spa, så var der mere "heartbreak", da en punktering på næstsidste omgang, fratog ham en sikker sejr på Silverstone. Han er en af 2012 sæsonens rookies der har haft en sæson, som han kan være stolt af.


(Foto: Marco Sørensen)

Marco udtaler, " at han selvfølgelig er stolt af den fine udtalelse fra Autosport. Men set i bakspejlet af hvordan sæsonen kunne være gået, hvis ikke vi havde haft de tekniske problemer, så er jeg skuffet. Vi havde speeden til at kunne have kæmpet om mesterskabet. De fleste af kørerne foran mig på listen, kom til serien med betydelig mere erfaring end jeg. Nogle endda med Formel 1 erfaring, men alligevel var vi i stand til at køre lige op med dem.
Den der overraskede mig mest var vinderen af serien, Robin Frijns, han er en værdig vinder, og vi havde mange gode og fair dueller. Det er en kører, som jeg respekterer både på og uden for banen".


(Foto: Marco Sørensen)

Thor Qualmann
MarcoRacing.dk