Red Bull Racing udtager kørere til Young Driver test

Red Bull Racing har udpeget de to kørere som de vil stille op med til Young Driver testen i Abu Dhabi efter Formel 1 Grand Prixet er kørt samme sted.
Kørernavnene er vel ikke helt ukendte for nogen. Nu skal de få chancen for at bevise deres talent.

Red Bull Racing har udpeget Antonio Felix da Costa og Robin Frijns til at deltage i Young Driver testen i Abu Dhabi. Navnene kan næsten ikke være ukendte for de som har fulgt GP2, GP3 og ikke mindst World Series by Renault i denne sæson.

Antonio Felix da Costa har som den eneste i denne sæson vundet dobbeltsejre i World Series by Renault hvilket skete i den netop overståede weekend. Han var ikke med fra starten af WSR sæsonen, men med det tempo han har lagt for dagen i denne serie kunne han været en seriøs medspiller om titlen. Den gik i stedet til Robin Frijns som er den anden af de to kørere der skal teste for Red Bull Racing.

Hans konstanthed bragte ham den samlede sejr i serien, selvom han sikrede sig titlen ved en noget uskøn afkørsel af nærmeste konkurrent i løb 2 i denne weekend. Han blev da også efterfølgende diskvalificeret, men havde altså points nok i banken fra tidligere løb til at sikre sig den samlede sejr.

Hen over sæsonen har de to kørere dog på bedste vis hvilket talent de har og som de forhåbentligt kan komme langt med. Første chance er at udover deres flotte placeringer i WSR, at vise at de også magter at håndtere en Formel 1 racer og især kunne kommunikere med ingeniørerne i teamet.

Begge har også den ballast for udtagelsen at Red Bull Racing er involveret på forskellig måde. Antonio Felix da Costa er i forvejen Red Bull Junior kører, mens Robin Frijns får pladsen som vinder af WSR serien, hvor en del af førstepræmien er en test hos Red Bull Racing.

Dons