We are the champions...

Philip Andersen fra Team Den Blå Avis kunne denne weekend sikre sit andet mesterskab i Formel Renault i træk.

Weekenden har været helt perfekt for os! vi har både vundet begge løb med Philip Andersen haft hurtigste omgange og en poleposition foruden vor Jacob Ludvigsen der satte sin første poleposition i Formel Renault og flot kunne sætte sin racer efter Philip Andersen i dagens første heat, og i andet heat kunne han indtage en tredje plads og dermed overtage 4 pladsen i mesterskabet fra Tom Pedersen.

Dansk mester for andet år i træk jeg er glad for endnu et mesterskab. Teamet har gjort et perfekt stykke arbejde og min mekaniker Flemming Nymark har haft en perfekt weekend, jeg kørte ud på nogle af mine gamle dæk og kunne heldigvis slutte forrest i begge heat. Jeg skal deltage i Europamesterskabet om 14 dage og heldigvis er vi nu med blandt de 15 bedste og jeg håber på en placering i toppen.

Min første "pole" jeg må indrømme at jeg var noget nervøs for starten - det var første gang jeg skulle starten forrest heldigvis havde jeg Philip ved siden af og jeg fik en god start og kunne køre i mål på en perfekt andenplads. Også andet heat gik helt godt, jeg kom afsted med et mindre god start og fulgte min teamkammerat Dennis rundt og vi havde nogle spændende omgange indtil han åbnede døren og jeg kunne lukke hullet og slutte på en flot tredjeplads - perfekt tak til hele teamet.

Dennis Wounlund fortæller "jeg har endelig fået skud i raketten og nu glæder mig til Grand Prix Danmark" heldigvis har vi et par testdage inden vi skal køre i slutningen af måneden og jeg har normalt haft en god fart på Jyllands Ringen.


Dennis Wounlund

Der er ingen tvivl nu jeg er med blandt de forreste og føler at bilen kører langt bedre og med det næste testdage på Jyllands Ringen så er forberedelserne ok, fortæller Jens Renstrup

Det er vort 3 mesterskab inden for 4 år! Hele teamet og jeg har arbejdet hårdt for at være med helt i front og det er helt perfekt at vi kan snappe guldet allerede inden de sidste 4 race, men at vore 3 andre kører, Jacob Ludvigsen, Dennis Wounlund og Jens Renstrup er kommet op i højeste gear er helt perfekt for teamet, faktisk har vi siden 1998 haft 75 starter og vundet 65% af dem - ikke helt dårligt!!! fortæller teamchef Henrik Nymark


Jacob Ludvigsen

1 heat
1 Philip Andersen, Risskov, Team Den Blå Avis Hurtigste omgang med 49:396 gennemsnit 127.54 kmt
2 Jacob Ludvigsen, Beder, Team Den Blå Avis Poleposition
3 Tommy Jespersen, Hinnerup, Team Århus Racing
4 Mads Bo Nielsen, Slagelse, TFS
5 Claus Madsen, Team Color Racing
6 Dennis Wounlund, Ishøj, Team Den Blå Avis

2 heat
1 Philip Andersen, Risskov, Team Den Blå Avis Poleposition, Hurtigste omgang med 49:493 gennemsnit 127,29 kmt
2 Tommy Jespersen, Hinnerup, Team Århus Racing
3 Jacob Ludvigsen, Beder, Team Den Blå Avis
4 Dennis Wounlund, Ishøj, Team Den Blå Avis
5 Jesper Wulff , Århus, Team Århus Racing
6 Claus Madsen, Skødstrup, Team Color Racing

Team Den Blå Avis