TWC har testet både i Danmark og Sverige

Sidste uge var en travl uge for Team Witch Craft.
Teamet testede først på Jyllands-Ringen og bagefter på Ring Knudstorp.

Test rapport fra Jyllands Ringen

Selv om Team Witch Craft endnu ikke har fået malet deres splinternye Formel Renault 2000-racer i de hurtige grå/hvid/blå farver, er det sønderjyske team godt tilfredse med racerbilen indtil nu. Efter tilkøringen af motoren har TWC testet en hel dag på Jyllands-Ringen med teamets dansk racertalent: Tom Pedersen.
Teamchef Dan Suenson konstaterede efter den første test-dag i rigtige racer-omgivelser:
"Kompagniskabet mellem Tom Pedersen og Formel Renault-racerne tegner yderst lovende. Han var hurtigst i dag under testen, hvor to racere fra konkurrerende team også var ude på asfalten."


(Foto: John Mailand)

Dan Suenson har været primus motor for mange racertalenter gennem de sidste halve snes år. Derfor har det lidt pondus, når han allerede nu tør postulere:
"Tom Pedersen kommer til at nå langt inden for både dansk og udenlandsk racing."

TWC får leveret Formel Renault 2000-racer nr. 2 i denne uge, og herefter står menuen på svensk biksemad i 2-3 dage, idet teamet skal teste med de 2 racere på Ring Knutstorp i weekenden.

Formel 2000-racerne bliver skruet sammen i det nordlige Italien, og italienerne har svært ved at følge med den store efterspørgsel. Dog påregner TWC at få leveret teamets tredje racer lige inden Åbnings-løbet på Jyllands-Ringen sidst i april. Dan Suenson afslutter:
"Det er noget godt racer-kram, som italienerne har skruet sammen i samarbejde med Renault-fabrikkerne. Det er et godt racer-koncept til at få højnet interessen omkring formel-klasserne i Danmark."

Test rapport fra Ring Knutstorp

Efter endnu 2 dages testkørsler, denne gang på Ring Knutstorp i Sydsverige kan TWC og Tom Pedersen endnu en gang konstatere at have være hurtigst. Tom som testede to dage på Jyllands Ringen tidligere på ugen, havde stort set ingen problemer der var dog en enkelt afkørsel og en efterfølgende rengøring. Team Witch Crafts anden kører; Wolfgang Greiter fik først hans racer torsdag eftermiddag og måtte derfor sidde over fredag mens raceren blev samlet færdig, for at kunne køre motoren til lørdag.

Tom Pedersen, Team Witch Craft 59,72
Tom Keller, Racing Denmark 59,79
Phillip Andersen, Racing Denmark 60,20
Jesper Lambertsen, Copytec Racing 60,82

Kilde: Team Witch Craft