Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Kevin Magnussen og Marco Sørensen leverede begge fornemme præstationer i første afdeling af World Series for Formel Renault 3.5, der kørtes i Aragon, Spanien

SIDEN SIDST

I lørdagens løb blev det til en podieplads til Kevin Magnussen som nummer tre (der oven i købet blev til en andenplads da en konkurrent efter løbet blev diskvalificeret). Også Marco Sørensen scorede points med en syvendeplads.
I søndagens løb førte Marco Sørensen feltet an de første 10 omgange, før en ærgerlig motordefekt satte en stopper for hans fremmarch. Kevin Magnussen udgik her efter en mindre kollision.
Læs mere på www.worldseriesbyrenault.com
Læs artikel i engelsk Autosport http://www.autosport.com/news/report.php/id/99463

Tre danskere var i aktion på Lausitzring i Tyskland til anden runde af Porsche Carrera Cup Deutschland. Nicki Thiim vandt lørdagens løb, og Michael Christensen besatte tredjepladsen som bedste rookie i søndagens løb, hvor Thiim måtte udgå. Christina Nielsen hentede to andenpladser i B-klassen.
Se www.porsche.com/germany/sportandevents/motorsport/racing/porschecarreracupdeutschland/standingsandresults

Kasper H. Jensen blev med en syvendeplads bedste dansker i weekendens afdeling af VW Scirocco R-Cup, ligeledes på Lauzitsring. Det giver ham en samlet andenplads i rookiemesterskabet. Michelle Gatting udgik to omgange før mål.

Danmarks bedste unge karttalenter var på banen ved anden runde af WSK Europe serien i franske Val d’Argenton. Det blev ikke til podiepladser, men Christian Sørensen, Nicklas Nielsen og Kevin Rossel nåede finalen i KF2, og det samme gjorde Slavko Ivanovic og Nicklas Ingemann i juniorklassen KF3, hvor begge i tilgift scorede points. Med sidstnævnte sikrede det danske kartmærke DINO sig points i sin tilbagekomst til international karting.

DET SKER I WEEKENDEN

Årets første asfaltbaneløb finder den kommende weekend sted på Padborg Park. Årets felt i Formel Ford er stærkere besat end længe set, og blandt disse er de unge DASU & Team Danmark talenter Nicolai Sylvest, Lasse Sørensen og Nicolas Beer, der alle får debut.
Se www.formelford.dk

De yngste nationale kartingtalenter kæmper om DM bl.a. i klasserne DASU Junior Cup og KF3.
Det sker på banen i Korsør.

Medlemmerne i DASU talentprojekt for Offroad er til start i Motorsport Nordjyllands åbningsløb på Nysumbanen. Det gælder bl.a. i første afdeling af NEZ-mesterskabet i rallycross, samt i DM for crosskart.

Nicki Thiim er til start i en af supportklasserne til årets første europæiske Formel 1 løb. Danskeren deltager i Porsche Super Cup, og stedet er Circuit de Catalunya ved Barcelona.
Løbet kan følges på Eurosport, søndag d.13 maj kl. 11.45.

DASU