Stort motorsportsnavn er flyttet

Alle os i motorsports kredse kender det lille hvide klistermærke med den røde skrift, hvor der står:
Lindebjerg Car parts.
Siden 1966 har den lille special forretning leveret udstyr til dansk motorsport fra deres hyggelige butik i Smallegade i København, men nu er det slut.

Mandag flyttede den populære forretning nemlig ud af byen til nye lokaler som er mere anvendelige i fremtiden. Københavns- og Frederiksbergs kommune har strammet op på parkeringsforholdene i hele hovedstaden, hvilket har betydet at det har været sværere og sværere for Lindebjergs kunder at et sted at stille bilen, når der skulle købes nyt motorsports udstyr.

Huslejen i hovedstaden er også blevet dyrere, hvilket også har været en medvirkende faktor til at man har valgt at flytte butikken lidt uden for København.

”Vi har indset at de fleste af vores kunder ikke kommer fra det indre København mere og det derfor er besværligt at komme ind til forretningen. Da vi samtidig oplever en stigning i online bestillinger på nettet, får vi samtidig mulighed for at have et større lager hjemme” fortæller Per Lindebjerg og Søren Nygaard.

Med de nye lokaler i Måløv vil tilkørselsforholdene, og parkering, være noget nemmere og med det større lager, vil det også være muligt at betjene kunderne hurtigere, da der vil være flere varer på hylderne.

En nyhed hos Lindebjerg er de i forbindelse med de nye lokaler, har fået sit eget dækcenter i samarbejde med First Stop kæden. Det betyder at de ville kunne montere racerdæk for kunderne, men fremover også kan levere nye gadedæk til personbiler.

Lindebjerg Car Parts nye adresse er:
Måløv Hovedgade 100, 2760 Måløv.

Selch