Philip Andersen tæt på dansk mesterskab igen

Team Den Blå Avis og Philip Andersen er i Formel Renault med en rekordhøst på sejre i samtlige 10 afdelinger tæt på at igen at vinde det danske mesterskab i Formel Renault.

Efter jeg har vundet løbet på Ring Knutstorp i Sverige er teamet og jeg nu tættere på at genvinde mesterskabet. Løbet på Ring Knutstorp været mest bekymret for, idet jeg kun en gang for mere end et år siden jeg har kørt på banen. Både Tommy Jespersen og Claus Madsen har testet og kørt her mange mange gange, så jeg er superglad for resultatet!

Mesterskabet har i år været svært for mig idet jeg både skulle deltage i det danske mesterskab hvor nogle af de mest erfarende formel racerkører Tommy Jespersen og Claus Madsen har givet mig kamp til stregen, og samtidig har skullet forberede mig til Eurocuppen. Jeg kender hele Team Den Blå Avis og de har med deres erfaring givet mig støtte og et godt setup hver gang, især Flemming har for mig fungeret perfekt.


Philip Andersen
(Foto: Racing Denmark)

Jeg håber at kunne sikre mig mesterskabet når vi kører på Ring Djursland i august, og jeg må indrømme at det kunne være perfekt at kunne gøre Brian Taulborgs Formel 2000 rekord fra 1995 efter! Dette er iøvrigt Team Den Blå Avis' 3 danske mesterskab siden 1999 og jeg er stolt af at køre i teamet, fortæller Philip Andersen.

Næste aktion for Team Den Blå Avis er Eurocup race på Spa i Belgien.

Team Den Blå Avis