Draco Racing tester 6 kørere

I forbindelse med en 3 dages officiel testrunde for Formel Renault 3,5 serien - også kendt som World Series by Renault - vil Draco teamet teste ikke mindre end 6 kørere.
Alle kørerne som skal teste for Draco Racing kommer fra andre serier undtagen én som har kørt for teamet i WSR serien i denne sæson. Teamet lader 2 kørere teste hver dag.

I morgen mandag er det David Fumanelli som i denne sæson var en af mesterskabskandidaterne i F3 Euroserien, og Yann Zimmer som har kørt i Formel 2,0 ALPS serien.

Tirsdag er det to kørere som allerede tidligere har testet for teamet i både Barcelona og i Alcaniz. Det drejer sig om Giovanni Venturini som har kørt for Durango teamet i Auto GP serien, og Andrea Roda som i de sidste to sæsoner har kørt i den italienske Formel 3 serie, med en samlet andenplads i 2010 som bedste resultat.

På sidstedagen onsdag er det Nico Müller der i år har kørt i Grand Prix 3 serien og endelig André Negrao som har kørt i WSR mesterskabet i denne sæson der skal teste. Man kan så bruge Negrao som sammenligningsgrundlag.

Dons