Tre dages test er veloverstået

Team Racing Denmark har i dag afsluttet tre dages test med deres Formel Renault 2000 racer.
Og teamet er meget tilfredse med raceren, som de nu har lagt de første testkilomerter på.

Teamet lagde ud med at teste på Oschersleben i Tyskland i torsdags sammen med den tyske Formel Renault serie.
Og det gik over al forventning, begge teamets kørere sluttede i top 10.

Herefter gik turen direkte til Ring Knudstorp i Sverige, hvor teamet testede både fredag og lørdag.
Igen her var teamets to kørere, Tom Keller og Philip Andersen, helt fremme, de blev nr. 1 og 2 i nævnte rækkefølge. Det skal dog retfærdigvis tilføjes at Tom Keller var den eneste af dem der nåede at køre på tør bane.
3. hurtigst var Tom Petersen fra Team Witch Craft, som var næsten et sekund efter de to Team Racing Denmark kørere.

Teamchef Henrik Nymark er som tidligere nævnt meget tilfreds med Formel Renault 2000 raceren, hvoraf teamet kun har en i øjeblikket, som kørerne skiftes om. Men han regner med at de får endnu en racer mandag eller tirsdag i den kommende uge.
Det er Nymarks opfattelse at selv om Formel Renault 2000 raceren er dyrere end en Formel 2000 i anskaffelse, så er det nok helt sikkert at den er billigere i det lange løb.
Og så er der jo også det at klassen er meget retfærdig, da både motor, motorstyring og gearkasser er plomberede enheder, det borger for at klassen bliver meget spændende.
Hans råd til de der stadig kører Formel 2000 i øjeblikket er at de bør overveje at skifte til Formel Renault 2000, som er en moderne racer med fremtid i, hvor imod han mener at den gamle Formel 2000 klasse er teknisk forældet og derfor er på vej ud.

Teamet fortsætter med at teste både mandag og tirsdag.


Hr. Nielsen