Fremgang igen for Team Den Blå Avis

Team Den Blå Avis kunne igen notere en fornuftig fremgang i kampen om Europamesterskabet i Formel Renault. Vi flytter os hver gang vi deltager, forklarer teamchef Henrik Nymark, det er klart at når man er blandt nogle af de allerbedste unge nye stjerner i verden, så kommer intet gratis, derfor er det perfekt for os at vi stadig kan komme tætter på de forreste.

Efter anden tidtagning i formiddags kunne vi notere en tid på kun 1 sek fra polesitter Eric Salignon og starte her i eftermiddags starte med Philip Andersensom nr. 18 og Tom Keller som nr. 19 ud af et felt på 42 biler hvo kun 34 får starttilladelse. Det eneste vi så savner er lidt held i racet.

Philip Andersen kom godt afsted i det 34 biler store felt sammen med sin teamkamarrat Tom Keller. "Tom fik en bedre start end mig og der var stor trængsel i første sving, men jeg havde en perfekt bil og kunne uden det store besvær overhale Tom og fortsætte jagten på dem foran", fortæller Philip Andersen. "Det var fedt at kunne være med i føregruppen under hele racet og at jeg nu endelig har det held der også skal med til at slutte i front, en placering som nr. 15 var det bedste jeg kunne få idag og det er jeg godt tilfreds med - denne weekend har været perfekt for mig og jeg glæder mig til næste week-end på Ring Knutstorp i Sverige."


Philip Andersen som vi er vant til at se ham.
(Foto: Team Den Blå Avis)

"Der var mega trængsel i sving 3 efter første omgang og jeg fik oversatset og røg af banen, heldigvis kom jeg på sporet igen men helt nede som 26 men kunne arbejde mig frem til en placering som nr. 21", fortæller en skuffet Tom Keller. "Efter Anderstorp for 14 dage siden havde jeg håbet på en bedre resultat men de kørere der er med i Eurocuppen er alle blandt de bedste og jeg mangler en smule held."


Philip Andersen's racer i de nye farver.
(Foto: Team Den Blå Avis)

"Vi kommer tættere og tættere på de forreste, det er meget vigtigt for os at vi hele tiden kan forbedre os så vi kan komme længere frem på gridden når starten skal gå", fortæller teamchef Henrik Nymark. "Vi har igen idag bevist at vi kan være med helt fremme og marginalerne er nu så små, at bare 3 tiendedele bedre ville betyde en startplacering som nr. 8."

Næste aktion i Eurocuppen er på Formel 1 banen Spa i Belgien.

Team Den Blå Avis