Vi rykker frem....

Team Den Blå Avis deltager denne week-end i 5 afdeling i Formel Renault europamesterskabet der afvikles på Oschersleben ved Berlin.

Vi har set frem til denne weekend idet vi de sidste par år har brugt denne bane som vintertestbane og mener at have et fornuftigt setup. Idag har Renault organisationen lejet banen hele dagen, det havde vi ikke helt med i vor planlægning idet feltet så får rig lejlighed til at sætte bilen op til banen.

Siden Anderstorp hvor vi igen rykkede frem har vi brugt tiden på detaljer i forenden af bilen og det har helt klart givet vore to kører Philip Andersen og Tom Keller nogle muligheder for at kører hurtigere på den lange og snørklede Oschersleben.

Nu er vi konstant på side 1 konstatere en glad Henrik Nymark, det er det vi så længe intensitivt har arbejdet på og nu begynder det at vise sig på stopuret, og det bekræfter vor målsætning for året. Vi har to dygtige kører og nogle perfekte mekanikere der utrætteligt kæmper med de små finesser men der er stadig et stykke vej op til de forreste, men vi er på vej i den rigtige retning.

Jeg er så glad, fortæller Philip Andersen først og fremmest er det lykkedes teamet og mig at finde en ny sponsor og jeg stolt over at kunne introducere Alm. Brand til motorsporten, det betyder meget for mig at Alm. Brand tror på mig og jeg glæder mig til at give dem fuld valuta tilbage. Heldigvis er min fart i Eurocuppen også steget og jeg er nu med blandt de 20 bedste, faktisk sluttede jeg på en 16 plads og med lidt held kan jeg flytte lidt frem i morgen, men det afgørende er tidtagningen i morgen kl. 15.00 og der er jeg klar, fortæller Philip Andersen.

Vi flytter os hele tiden, først mig, så retter vi lidt på bilen og osv. det gør at vi efterhånden har opbygget et godt samarbejde der nu giver de resultater som jeg og teamet har ventet lidt på, jeg har forberedt mig godt til Oschersleben hvor jeg har testet en del, også fordi at jeg havde fundet en god rytme på Anderstorp som jeg vil fortsætte. I dag havde min mekaniker Kenneth R. og jeg fundet et par detaljer og eftersom vi sluttede som nr. 13 og stadig har lidt at finde ser det fornuftigt ud, fortæller Tom Keller

Også Dennis Wounlund der normalt deltager for Team Den Blå Avis i det danske mesterskab, deltog i dagens frie test. Jeg var også med på Jarama i Spanien og har glædet mig til at se om jeg har flyttet mig lidt frem, det havde jeg men farten er helt fantastisk hernede og selvom min mekaniker Kenneth S. Henrik og jeg arbejde tæt sammen i eftermiddags syntes jeg stadig at der er meget i mig at hente, heldigvis har jeg endnu en chance imorgen tidlig.

Fredag byder på fritræning fra kl. 10:30 - 11:00 og tidtagning kl. 15:00-15:30

Team Den Blå Avis