Racerkørerens store bog med undskyldninger!

Når racerbilen ikke længere er hurtig nok rundt på banen, er der andre og billigere løsninger end at købe en hurtigere bil. Hos Drive4Fun får du hjælp til at få det optimale ud af bilen – og dig selv!
Racerkørerens store bog med undskyldninger omfatter sjældent kørerens egne småfejl bag rattet. Men ser man dybere ind i bevidstheden, ved de fleste kørere – professionelle som hobbykørere – godt, hvor de sidste tiendedele ligger begravet.

Hos Drive4Fun har den mangeårige racerkører, Tommy Schröter, imidlertid et tilbud til dem der tør indrømme, at der stadigvæk er plads til forbedring bag rattet:
”Når man deltager i vores Race Academy, får man mulighed for at finpudse sine køretekniske færdigheder”, fortæller Tommy, der i sin aktive karriere har vundet i alt fra gokart til langdistanceløb. ”Vi ser ofte, at kørere kan skære over et halvt sekund af deres omgangstider i løbet af en enkelt dag – og mange af kursisterne har fået en meget bedre forståelse af deres biler, når de tager hjem.”


Tommy Schröter er klar til at dele ud af sine erfaringer.
(Foto: Gripping Media)

Et af værktøjerne, som kursisterne bliver introduceret for, er Performance Box. En GPS-modtager med indbygget datalogger, der gemmer alle data fra træning og løb, så man senere kan aflæse alle de vigtigste informationer fra banen – på den måde kan man let sætte fingeren på mulige forbedringer.

”Alle kursister får monteret en Performance Box i bilen, og allerede efter få omgange i bilen kan man aflæse bremsepunkter og linier igennem kurverne. Med den monteret kan kørerne, sammen med instruktørerne, forbedre teknikken igennem ét sving ad gangen.”

”Det er klart at man som kører altid har en subjektiv opfattelse af, hvordan ens omgang er gået. Hvorfor omgangstiden ikke helt var dér, hvor man havde forventet. Med dette værktøj kan jeg objektivt arbejde med køreren, og næsten altid forbedre kørerens omgangstid, ved at rykke ved kørerens opfattelse af hvordan bilen og banen skal køres optimalt!”

En kører, der har fået et enormt udbytte af sin investering i Drive4Fun’s Race Academy, er Frederik Vodder. Den 15-årige racerkører skiftede til denne sæson fra gokart til Yokohama Cup 1600, hvor han debuterede i en VW Lupo GTi. Selvom han allerede i sit første løb kørte med i den gode halvdel af feltet, var resultatet af en dags Race Academy på Padborg Park overvældende:

”Fra vi startede om morgenen, til vi kørte hjem sidst på eftermiddagen, blev jeg næsten et sekund hurtigere på en omgang”, fortæller Frederik, der valgte at forberede sig til sit første løb på Ring Djursland ved endnu en dags træning med Tommy Schröter som instruktør. Forberedelserne havde en mærkbar effekt – det unge talent sikrede sig nemlig en 2. og en 3. plads i weekendens to løb.


Frederik Vodder tog sine første pokaler i 1600 Challenge efter et kursus hos Drive4Fun.
(Foto: Gripping Media)

”Der er ingen tvivl om, at jeg har fået en masse ud af Race Academy”, siger Frederik. ”Jeg kunne sagtens køre fornuftige omgangstider før, men jeg har fået en bedre forståelse for hvordan bilen virker, og også hvordan jeg kan få det bedste ud af den. Jeg har fået nogle ting med i bagagen, som ville have taget flere løb, hvis ikke sæsoner, at lære!”

For mere information om Drive4Fun, Race Academy og Performance Box:

Tommy Schröter
Telefon: 29 41 65 68
Mail: ts@drive4fun.dk
WEB: drive4fun.dk

Gripping Media ApS