Bøger og ekspertviden i Aarhus

Når dørene i den kommende weekend åbner for Danmarks første motorsportsmesse i mange år, bliver det med Gripping Media på udstillerlisten. Mediefirmaet, der har specialiseret sig i PR-opgaver for motorsportsudøvere, vil gerne udbrede budskabet "Kommunikation = sponsorer = racerløb" til både nye og erfarne kørere i sporten.

Gripping Media er klar med gode tilbud og PR-rådgivning på weekendens motorsportsmesse, Aarhus Racing Show, i Ridehuset i Aarhus.


(Foto: Gripping Media)

- Vores erfaring er, at mange ser PR-opgaver som nyhedsbreve, pressemeddelelser og hjemmesider som noget der er interessant, hvis budgettet ellers er til det, fortæller Kim Gripping, der sammen med sin far, Jan, driver Gripping Media.

- Mange af vores kunder har imidlertid opdaget, at sponsorsøgningen - og ikke mindst sponsorplejen - går noget lettere, når man bruger kræfter på at eksponere sig selv og sponsorerne på hjemmesiden, via nyhedsbreve og i pressen, fortsætter Kim Gripping. ”Vi er eksperter i at skræddersy løsninger til vores kunders behov, og det har givet mange gode oplevelser for både os og kunderne.”

Ekspertrådgivning og billige bøger

Gripping Media har til 2011-sæsonen etableret et samarbejde med en af dansk motorsports helt store PR-kompetencer. Aslak Vind, der blandt andet har været presseansvarlig for Le Mans-køreren Christian Bakkerud, og derudover kommenterer de danske MotoGP- og WRC-udsendelser på 3+ og TV2 Sport, vil i sæsonens løb varetage forskellige opgaver for Gripping Media’s kunder.

- Vi har arbejdet sammen med Aslak på flere niveauer i de seneste par år, og det har med tiden formet sig til et godt og frugtbart samarbejde, fortæller Kim Gripping. ”Derfor vil han også være med på Aarhus Racing Show, hvor han er klar på at dele ud af sine erfaringer fra dansk og international motorsportspresse.”

Har man ikke nået at sikre sig en udgave af fotoårbogen ’Glimt fra dansk motorsport 2010’, er der også et godt tilbud til de besøgende: - Selvom vi har oplevet en overvældende interesse for bogen, ligger der stadig en stak og venter på at blive bladret i – så nu skruer vi prisen ned til 300,- kroner, fortæller Kim Gripping.

Gripping Media ApS