14 årig kører i Formel Renault

Med de nye regler i Formel Renault 2.0 NEZ mesterskabet, hvor det nu er muligt at deltage de år man fylder 15 år, får talentspire-klassen nu sin hidtil yngste deltager.
Med sine kun 14 år bliver svenske Victor Bouveng den hidtil yngste deltager i NEZ mesterskabet, og både han og hans bagland betragter indeværende år som et læreår i en tre års satsning, der gerne skulle føre ham videre op gennem formel klasserne.

Victor Bouveng's deltagelse i Formel Renault NEZ mesterskabet er kommet i stand ved at han blandt andet er en del af det svenske bilsportforbunds juniorsatsning, samt at han er en de af deres 'landshold' - Racinglandslaget.

Derudover støttes Victor Bouveng af både Janne Blomqvist og Eje Elgh, som har været med til at skaffe ham en kontrakt med Trackstar Racing, hvor han under teamchef Åke Jansson ledelse skal deltage i NEZ mesterskabet.
Yderligere et par stærke kort støtter op om Victor Bouveng, det er de to rutinerede formel kørere Sebastian Hohenthal og Alx Danielsson, der begge vil coache den unge kører.

Udover den kommende sæson i Formel Renault 2.0 NEZ mesterskabet, er planerne for Victor Bouveng i 2012 at deltage i enten den europæiske eller den engelske Formel Renault 2.0 serie, samt at han i 2013 skulle være at finde i et af de internationale Formel 3 mesterskaber.


Hr. Nielsen