Jan Magnussen testkører Formel Renault

Ved den store test på Jyllands-Ringen, der primært har trukket de fleste DTC-team til banen, er Jan Magnussen i aktion på flere fronter. Således tester Magnussen sin Peugeot 307, men også en Formel Renault.

Han kører Niels Dyhrs racer og det er indtil videre gået godt. Den tidligere Formel 1-kører har kørt på tider der lå 4/10 under Dyhrs tider. De har prøvet forskellige ting på raceren, og ifølge vores udsendte har Jan syntes godt om at køre Formel-raceren.

Men Jan holdt sig ikke alene til Peugeot 307'eren men har også kørt test for David Falch, der kører Yokohama Cup 1601-2000 ccm. i en Peugeot 206. Yderligere en Peugeot testede Jan også - det var Carsten Leveaus Peugeot 406 Coupé, som Team Brask køreren har haft lidt problemer med at få kørt til.


Den nok mest interessante konstellation på Jyllands-Ringen: Jan Magnussen i Color Racings Formel Renault!
(Foto: Motorsporten.dk)

Derudover deltager flere andre i testen - også udenfor DTC. Blandt andet kører Camilla Stephansen, der startede året ud i Peugeot 306'eren i DTC, test i Marco Schumanns udlejnings Saxo - så mon vi får hende at se på Jyllands-Ringen i Saxo Cup'en om små 14 dage?

Søren B. Mortensen, kørende i en Seat Ibiza har haft Jørgen Weinrich med som testkører.

Benji