Uretfærdig dom!

Team FormulaSport var frustreret over DASU dommer mildest talt besynderlig dom over Mads Bo Nielsens overhaling af Claus Madsen i 6. afd. om det danske Formel Renault mesterskab på Ring Djursland.

På løbets 14. omg. går Mads Bo op på siden af Claus Madsen ned af pit langsiden, og de kører side om side ned af trapperne. Claus Madsen levner kun lige asfalt nok til Mads Bo. Mads Bo tager svinget meget snævert, idet Claus Madsen vælger at tage en større bue. En kollision bliver konsekvensen da Claus Madsen dykker ind i svinget, og kører ind i Mads Bo Nielsens forvinge, og selv spinder rundt. Men dommerens dom er STOP AND GO til Mads Bo, som de helt klart påstår var bag ved Claus Madsen hele vejen ned af pit langsiden, og bare kørte lige ind i Claus Madsens baghjul !!!

Vi er i teamet glade for alle de forskellige mekaniker, teamchefer og andre banekører der efterfølgende var forbi teamet og gav udtryk for en meget uretfærdig dommerkendelse.

Teamchef Henrik Jacobsen og Mads Bo havde efterfølgende en snak med dommeren. Men dommen var jo afsagt og løbet spoleret for Mads Bo.

Bevist afkørsel af en konkurrent SKAL straffes, også i fremtiden. Men regulær fight på banen om placeringerne er det alle kommer for at se. Ikke bare en kedeligt monotomt løb hvor man kører som perler på en snor.

Vi ville have haft der meget bedre hvis dommeren havde sagt "der var en kollision, så en af køreren skal have en straf, og i øvrigt slog vi plat og krone, og det blev krone, så i fik en stop and go".

Team FormulaSport