Tommy Jespersen rykker

- op som toer i DM kampen
For anden gang i år var der race på den kuperede Ring Djursland. Det flotte solskin og DTC klassens første besøg på banen, havde trukket rigtig mange tilskuere.

De blev som altid på Ring Djursland, vidne til masser af godt race krydret med dramatik som masse sammenstød, buler og motorbrand.

Formel Renault klassens første tidtagning blev næsten en kopi af opgøret på Jyllandsringen 14 dage tidligere. Tommy Jespersen var i det meste af den 25 minutter lange tidtagning hurtigst, for så i de allersidste to minutter se Philip Andersen forbedre tiden med 2/10 sekund.

Da startlyset skifter til grønt i årets 5. DM afdeling, er det endnu engang Philip Andersen der kommer bedst afsted og trods en lidt dårlig start kommer Tommy rundt i første sving som 2'er, tæt fulgt af Claus Madsen. I løbets 20 omgange øger Philip afstanden til Tommy med et par tiendedele sekund pr omgang og samtidig øger Tommy Jespersen forspringet til forfølgeren Claus Madsen med 3/10 sekund for hver omgang. Så endnu en sejr til Philip og en lige så sikker 2'er til Tommy og Claus Madsen som 3'er.


Tommy Jespersen
(Foto: Team Århus Racing)

I tidtagningen til weekendens andet løb - 6. DM afdeling, var det igen Philip og Tommy der satte tiderne, men overraskende med Jacob Ludvigsen som 3'er og Claus Madsen som 4'er.

Igen er det Philip der laver den bedste start i løbet og med Jacob Ludvigsen lige bag sig hen mod første sving kommer Tommy på ydersiden og dermed 3'er rundt i første sving.
Philip Andersen får hurtigt luft til de to forfølgere Jacob Ludvigsen og Tommy Jespersen. De to har til gengæld en tæt fight over hele løbsdistancen og får samtidig et meget stort forspring til resten af feltet. Men Jacob forsvarer sig flot og bliver 2'er foran Tommy.

"Det meste af løbet var der gul flagzone to steder på banen, så betingelserne for angreb var også stærkt reducerede" sagde en trods alt storsmilende Tommy.

For bag kampen om anden og tredjepladsen var det gået hårdt til. Flere af Tommys værste konkurrenter havde haft store problemer med ødelagte vinger, stop and go straf mm.

Så Tommy rykker op på andenpladsen i kampen om Danmarksmesterskabet, nu med 10 point til nærmeste forfølger, Claus Madsen.

De næste DM afdelinger køres ved Jyllands-Ringens juniløb den 8-9. juni.