Forrest igen....

Team Den Blå Avis kunne søndag øge forspringet i den spændende Formel Renault klasse på Ring Djursland, og Philip Andersen, Risskov kunne øge sit forspring i mesterskabet.

"Jeg er nu 64 point foran Tommy Jespersen og kan tage det lige mere roligt end i starten, jeg bruger det danske mesterskab til ekstra træning når jeg kører i Eurocuppen hvor konkurrencen er meget skrap", fortæller Philip Andersen.


Jacob Lubvigsen med Tommy Jespersen i bakspejlet

Men også Philips teamkammerat Jacob Ludvigsen, Beder kunne i dagens andet løb være ultra godt tilfreds idet han med Tommy Jespersen lige i hælene alle omgange kunne passere målstregen lige efter Philip. Jacob kører sin første sæson i Formel Renault og viste i eftermiddages heat meget moden kørsel og havde alle omgangene Tommy Jespersen under "kontrol", fortæller teamchef Henrik Nymark.

Alt i alt er teamet godt tilfredse vi har arbejdet og testet meget for at nå så langt og det er dejligt at se at frugten er ved at komme i hus, vi kommer med guld og sølv fra sidste år og har forberedt os endnu bedre, og konkurrencen er bestemt også blevet skrappere, fortæller en glad teamchef.

Racing Denmark / Team Den Blå Avis