Der skulle slås for det

Philip Andersen sikrede sig to sejre ved weekendens løb på Ring Djursland. På papiret kunne det have set ud til at være en formsag, men sejrene kom først i hus efter en benhård fight.

Fighten bestod nok ikke så meget i de to løb, men mere i de to tidtagninger, hvor den forsvarende danske mester blev presset helt til det sidste. "Der skulle virkelig slås hårdt for det. Tommy Jespersen var virkelig en meget stærk modstander, og det kunne vi blandt andet se ved tidtagningen. Hvis jeg var inden i pitten, så kørte Tommy på hurtigste tid, og når jeg så kørte ud satte jeg bedste tid. Sådan fortsatte det indtil sidste omgang, hvor jeg fik presset mig ind på pole. Det hele gik op i en højere enhed på den omgang," forklarer Andersen der kom ned på 48,8.

I den anden tidtagning var det imidlertid ved at smutte for både Jespersen og Andersen. "Ved den anden tidtagning ser vi så meget efter hinanden at Claus Madsen lige pludselig har lagt sig i pole, og først til sidst kommer vi forbi," forklarer han videre. I de to heats tog han dog pæn afstand. "Jeg blev presset på de første omgange, men fik så et lille hul. På intet tidspunkt var der dog plads til at slappe af da jeg vidste at det var stærke folk der lå efter mig. Både Tommy og Claus er meget dygtige og giver virkelig os unge kørere kamp til stregen," siger han rosende om de rutinerede kræfter i Formel Renault-klassen.


To sejre til samlingen - men der skulle arbejdes hårdt for dem i alle faserne af løbet
(Foto: Motorsporten.dk)

Så det var ikke let for Philip Andersen at føje to nye sejre til. Nu venter et stramt program de kommende uger. "Vi pakker nu sammen og teamet kører direkte videre til Jarama i Spanien hvor vi skal køre i næste weekend, og jeg tager af sted onsdag. Ved dette løb har jeg kørt i den racer som jeg kører med i Euro-serien, men den havde jeg ikke kørt før, så det var selvfølgelig også en vigtig test for mig. Men den er blevet kørt godt til, så jeg ser meget frem til at komme til Spanien," slutter han.

For Team Den Blå Avis blev der yderligere en podieplads til Jacob T. Ludvigsen i det andet heat, hvor han blev nummer 2 foran Tommy Jespersen.

Benji