Witch Crafts racere forsinket

Team Witch Craft, der i år satser storstilet på Formel Renault 2000 ved at indsætte tre racere i den nyetablerede serie, får dog ikke deres racere til tiden. Teamet forventede ellers at der skulle komme to racere fra Italien, men indtil videre tyder det på at der kun bliver én racer klar i første levering.

Alex Frederichsen var meget skuffet, og ærgerlig over at teamet ikke får de to racere som de har bestilt. "Vi har fået at vide at vi kun kan få leveret en Formel Renault på fredag i stedet for de oprindelige 2, men vi arbejder på at få det ændret!" siger Alex Frederichsen. De forsøger derfor at presse italienerne til at levere raceren. Begrundelsen? "Forsinkelse - de er jo italienere!" som team manager Frederichsen siger det.

Teamet har haft bestilt de to racere, og venter yderligere en racer - den racer som deres seneste skud på stammen, svenskeren Robert Björkman, skal have. Den er dog først lige blevet bestilt, så "Björkmans racer får vi først i ugen op til åbningsløbet, men den bestilte vi jo også først i går," forklarer team manageren for Team Witch Craft som satser på en bred trup i form af to unge kørere og en erfaren kører.

De arbejder dog på højtryk for at få de italienske leverandører får den anden racer klar til fredag, så teamet har god mulighed for at få rodet med de nye racere inden der er premiere sidst i april på JyllandsRingen.

Benji