Team Den Blå Avis rykker frem i Euro-cuppen

Efter at have forbedret tiderne i morgenens 2. tidtagning for Philip Andersen - kunne vi starte den anden afdeling af Formel Renault Euro-cup kl. 1515.

Starten gik og både Tom Keller og Philip Andersen rykkede et par pladser frem, ingen uheld og alle 42 biler som havde kvalificeret sig kom fra start.
Allerede efter de første omgange kunne Tom Keller pasere den første og så gik det slag i slag og hen mod slutningen var en placering som nr. 16 en realitet. Men sidste race's udheld på Magny Cours skulle vende og de næste to foran Tom lavede en gang støvledans og forsvandt fra banen - Tom sluttede på en flot 14 plads.

Også Philip Andersen kunne bruge eftermiddagen til at rykke frem i i rækkerne - desværre for Philip blev han ramt hårdt i bagenden og i skrivende stund må vi konstatere at katalysatoren gik en tur og med en motor der ikke kunne komme af med luften - var en placering som nr. 23 ok.

Alt i alt er vi godt tilfredse vi er rykke ca. 4-5 tidendele frem pr. omgang i forhold til de forreste så det går i den rigtige retning og dette resultat er med at yderligere at motivere hele teamet.

Resultatet af 2. afd af Formel Renault Euro-Cup:
1 - Erik Salignon
2 - Nicolas Lapierre
3 - Neel Jani
:
14 - Tom Keller
:
23 - Philip Andersen

Team Den Blå Avis