God test for Björkman

Ved den store test på Knutstorp havde Robert Björkman - kørende for et unavngivent team - en god test. Tiderne var gode taget i betragtning at teamet ikke havde nye dæk eller den opdaterede 2002-pakke til rådighed.

Hans bedste tid blev dog af teamet noteret til at være 58,59, hvilket stadig ville give ham 3. bedste tid, men det lå tættere på de hurtigste kørere - Dennis Wounlund, Racing Denmark og Claus Madsen, Color Racing. "Vi havde meget gamle dæk med og vi kørte ikke med kvalifikations set-up. Det var min første test i sæsonen og efter kun fem omgange var jeg nede på 1m00,6s tider. Derefter lavede vi flere ændringer på bilen og i løbet af dagen var vi i stand til at reducere tiderne med to sekunder, selvom jeg var opsat på at køre ens tider," forklarer Björkman.


Ved testen på Knutstorp fik Björkman godt tag i banen
(Foto: Motorsporten.dk)

Han var i det hele taget godt tilfreds med at se hvordan at han og teamet gjorde fremskridt henover dagen. "Det var meget tilfredsstillende at se de andre optimere deres biler og stadig ikke være i stand til at køre hurtigere. Med nye dæk og i kvalifikations set-up og med den nye opdatering - som menes at give omkring et sekund pr. omgang - tror jeg vi er i god form til løbet på Knutstorp," siger svenskeren der dog stadig ikke har sin nærmeste fremtid klar.

Læs mere:
Q & A - Robert Björkman

Benji