Racing Denmark på Lausitz Ring

Dag 3:
Igen i går testede Team Racing Denmark på Lausitzring, og her var Dennis Wounlund, Philip Andersen og Tom Keller på banen, og alle tre kørere sluttede i top 10 ud af de store Formel Renault felt som dagen igennem testede på den tyske bane.

Tirsdagen var inddelt i tre testsessions for Formel Renault racerne, 1 time - 2 timer og 1 time, og blev afviklet i tørt let overskyet vejr og med en temperatur på 8 - 9C.
Til den sidste session skiftede de fleste kørere til friske dæk, og det var da også i denne session at dagens hurtigste tider blev sat, dagens hurtigste tid blev sat af den tyske kører Jörg Hardt:

PlaceringKørerTid
1Jörg Hardt1:43,3
4Philip Andersen1:43,7
7Tom Keller1:44,4
9Dennis Wounlund1:46,0

Philip Andersen udtalte efter dagens test:
"Det er en fed bane og den gør et stort indtryk på mig. Banen er fysisk meget hård at køre på, blandt andet trækker det en del 'G' når man skal ud på langsiden, det foregår ved at man kommer ind i den ene stejlkurve på ovalbanen i andet gear, gennem kurven accelererer man op gennem gearene og er i 5. gear allerede inden man kommer ud på langsiden hvor man hurtigt skal op i 6. gear. Selve langsiden er i øvrigt er længere end den på Anderstorp."

Ligeledes oplyste Philip Andersen at teamet nu har fundet et rigtigt godt setup på racerne til denne bane - et meget stift setup.


Hr. Nielsen