Racing Denmark på Lausitz Ring

Dag 2:
Efter en meget kold dag kan mekanikere og kører se frem til at få en afslapningsdag i morgen hvor bilerne, gøres klar til endnu en 2 dages test tirs- og onsdag her på den 4,5 km lange Lautsitzring.

Dagen igennem har vi testet forskellige opsætninger på den kolde og regnvåde bane. Midt på dagen kom der endog en byge sne, det satte os lidt på hold.
Både Philip og Tom kæmpede hårdt hele dagen men det var Philip der satte dagens hurtigste tid her i eftermiddags, banen var tøret op og der var et tørt spor hele vejen rundt.

Også Jacob Ludvigsen der under sessionen i formiddags havde problemer med at holde bagenden fast fik i eftermiddags nogle gode omgange og kunne efter dagens test meddele at det er en fed bane og det går fanm.... hurtigt.

Vi er nu ved at have fundet en god rytme i teamet når vi tester og arbejder hurtigt i den rigtige retning, og det er dejligt at vi er med helt fremme når vi tester.

Der har idag været en del biler, både den nye BMW, König, Formel 3 og selvfølgelig en del Formel Renault'er her på Lausitzring.

Philip Andersen - 1:47:70
Tom Keller - 1:47:90
Jacob T. Ludvigsen - 1:49:80