Nyt team - første test

Team Color Racing præsenteret
Der kommer et nyt team med i Formel Renault feltet i år, Team Color Racing, og det bliver med kørene Claus Madsen og Niels Dyhr i de to racere.

Teamet er opbygget omkring teamejer Søren Dyhr samt teamchef John Madsen, der vinteren igennem har trukket det tunge læs med at få selve teamet stablet op benene.
Chefmekaniker i teamet er Torben Larsen. Og så har teamet foretage et mægtigt scoop. De har indgået en aftale med Bjarne Rasmussen teamchef og - ejer i Copytec Racing, der i år holder et sabbat år, således at han tager sig af al datalogging i det nye team i år.


Team Color Racing
(Foto: Motorsporten.dk)

I går kom så debutten for det nye Team Color Racing, og det skete på Køreteknisk Anlæg i Randers.
Og det var en debut for alt og alle i teamet, det var første gang teamet -
- var ude med deres nye trailer og telt
- testede med racerne efter vinterens renovering.
- havde Claus og Niels til test på en gang.

Der var tale om en shakedown test af racerne, teamet samt lidt start test for kørerne.

Søren Dyhr udtalte efter dagens test at alt forløb planmæssigt, og at det vigtigste havde været at se om alt fungerede - ikke at sætte tider, dette kommer nok når teamet går igang med det planlagte testprogram forud for sæsonstarten på Ring Djursland den 27. og 28. april.
Teamet lægger ud med en to-dages test på Ring Knutstorp 4. og 5. april, så kommer der tre testdage på Jyllands-Ringen plus yderligere en test på en udenlandsk bane.

Niels Dyhr udtalte efter testen i Randers:
"Det er skønt igen at sidde i en racerbil, men efter så lang en pause så er det næsten som at komme til en helt ny type racer."


Niels Dyhr
(Foto: Motorsporten.dk)

Og Claus Madsen tilføjer:
"Vi havde nogle ting vi skulle have prøvet af under vores shakedown test. Blandt andet har vi støbt sæder som skulle prøves af under kørsel og så havde vi monteret nye sensorere til vores computer der skulle afprøves samt de sædvanlige ting der skal tjekkes når biler har været pelset totalt efter det store vintercheck. Bilerne kørte upåklageligt, men det er svært at bruge så kort en bane til andre formål end det vi her har gjort. Når man har startet et nyt team som TCR er der mange ting der skal fungere, ny trailer der skal indrettes efter alle kunstens regler, nyt telt der skal stilles op for første gang, nye og gamle teammedlemmer der skal arbejde sammen for første gang (vi er 13). Så konklusionen er at med nogle små justeringer så er vi klar til at gå i gang med 2002 sæsonen med glade ansigter."


Claus Madsen
(Foto: Motorsporten.dk)

Søren Dyhr og John Madsen's planer og forventninger til det første år er samstemmende:
"Vi vil etablerer os i klassen og få os en godt navn, samt vise hvad vi kan. Claus Madsen (31 år), der er tidligere dansk mester i Formel Ford, forventer vi kan slutte sæsonen i top 5. Niels Dyhr bør kunne slutte midt i feltet.

Det bliver spændende at følge dette nye projekt i Formel Renault klassen, og vi ønsker det nye team "go' vind" her i deres debutsæson.


Hr. Nielsen