Mads Bo nu i FR2000

Det er med glæde at Team FormulaSport nu endelig kan offentliggøre at teamet har skrevet kontrakt med kart køreren Mads Bo Nielsen.
De sidste ting kom på plads i sidste uge, hvorefter Mads skulle teste første gang i år på Oschersleben den 21 og 22.

Testen forløb tilfredsstillende, idet vi nåede vores mål med hensyn til omgangs tiderne om torsdagen. Bedste tid var 1.29.61.

Om fredagen gik det stadigvæk fremad, men en halv time før testens afslutning, gik det galt, da Mads fløj af banen i det 3 sidste sving. Med 140 Km/t forlod han asfalten og stoppede først ude i dækmuren. Mads var heldigvis helt uskadt, hvilket man dog ikke kunne sige om bilen.

Bortset fra crashed nåede Mads at sætte sin bedste tid på 1.28.30 to tiende af et sekund under vores target. Så alt i alt var der tilfredshed med Mads udvikling. Det er kun 4. gang Mads overhovedet sidder i en Formel racer.

Teamet har endnu ikke opgraderet bilen med det nye kit, som på Oschersleben giver ca.1 sek. pr omgang. Den blev også understreget af den hurtigste tid der blev sat af Mondini fra Jenser Motorsport på 1.24.70, som skal ses i relief til finale løbet sidste år, hvor Marcel Lasse pole var 1.25.65

Team Den Blå Avis var også tilstede ved de to testdage, med Jasom Workman som den hurtigste i tiden 1.27.90, derefter fulgte Dennis Wounlund i tiden 1.28.35, og Jakob Ludvigsen i tiden 1.28.68.

Vi dansker må konstanter at der skal meget mere test til inden vi kan matche det tyske niveau. Der var ca. 15 Formel Renaults til til testen, hvor vi må konstatere at vi ligger i den forkerte ende af skalaen.

Næste test for Team FormulaSport og Mads bliver på Ring Knutstorp den 5. og 6. i næste månede.

Team FormulaSport