Workmann på banen igen

Så er Team Racing Denmark igen igang med testkørslerne forud for sæsonstarten i Formel Renault klassen. Teamet opholder sig i dag og i morgen på Oschersleben ved Magdeburg.

Vejret var ikke med teamet i dag da de indledte denne testrunde som strækker sig over fire dage, to her på Oschersleben og to dage på Lausitzring, det var vådt og trist over Oschersleben under dagens test.

Tre kørere var på banen i dag, det var to af de faste kørere til den hjemlige Formel Renault serie, Jacob T. Ludvigsen og Dennis Wounlund, samt teamets tidligere mester i FF2000 klassen amerikaneren Jason Workmann.

Alle tre kørere ligger i den bedste halvdel ud af de tyve kørere som har været på banen i dag.
Hurtigst i Racing Denmark teamet i dag var Dennis Wounlund, skarpt forfulgt af Jacob og Jason som kørte lige hurtigt, dette har bragt det store smil frem hos teamchef Henrik Nymark, som hermed får bekræftet at det har været rigtigt at satse på unge Jacob T. Ludvigsen.

For Jason Workmann er testen indfrielsen af et gammelt løfte som han har fået af Henrik Nymark, som her pointerer at det ikke er planen at Jason skal deltage i Formel Renault klassen i år, og som han lidt kryptisk slutter:
"Jason har vi andre og mere spændende planer med!"

Testkørslerne fortsætter på Oschersleben i morgen med de tre samme kørere, herefter tager teamet til Lausitzring for at teste med Philip Andersen og Tom Keller der skal deltage i Euro-serien.


Hr. Nielsen