Uheldig weekend for Magnussen familien

Det var uheld på uheld, da Jan og Kevin Magnussen i weekenden kørte løb i hhv. USA og Spanien. Jan Magnussen deltog i Corvettes sidste løb i GT1 klassen i den Amerikanske Le Mans Serie og sønnen Kevin Magnussen kørte de to første afdeling af Eurocup i Formel Renault 2.0.

For Jan Magnussen lignede det endnu en sejr i gaderne i Long Beach, men netop som Jan Magnussen skulle overtage bilen fra holdkammerat Johnny O’Connell fik Corvetten problemer med gearkassen og måtte udgå. Dermed nåede Jan Magnussen ikke at køre en eneste omgang i bilens sidste optræden på amerikansk jord. ”Det var ikke lige sådan vi havde regnet med at fejre sidste løb” sagde Jan Magnussen efter løbet. ”Men det er trods alt bedre, at det skete her end på Le Mans, som er vores næste og absolut sidste løb med GT1 bilen”.

Kevin Magnussen havde farten til at være med helt fremme, men et par fejl i kvalifikationen betød at Kevin startede nede i feltet. I begge løb var Kevin involveret i et par tætte dueller med nærkontakt til følge, hvilket betød at han måtte udgå og dermed ikke fik point på kontoen til kampen om mesterskabet..

Jan Kaiser
JanMagnussen.com
KevinMagnussen.com