Ekstra Formel Renault løb

Ved præsentationen af den svenske Formel Renault 2000 klasses kalender for den kommende sæson, var der lagt op til en sæson med fem løbsweekender, men nu er der kommet endnu en løbsweekend på kalenderen.

Formel Renault 2000 klassens promotor Joakim Wiedesheim oplyser:
"Det har hele tiden været planen at der skulle være seks løbsweekender i denne sæson. Det opfatter vi som et passende antal, da flere af deltagerne også deltager i det finske mesterskab. Det er derfor en stor glæde at kunne fortælle at Anderstorp løbet nu også er på plads den 6. og 7. juni. Banen i Anderstorp er jo en bane som passer perfekt til formelbiler, og jeg ved at mange af kørerne holder meget af at køre der."

Den 5. til 7. juni afholdes der 'Nationaldagsracet' på Scandinavian Raceway i Anderstorp, og det er dette arrangement som Formel Renault nu skal deltage i med en SM afdeling.

Med den nye løbsweekend ser den svenske Formel Renault 2000 kalender nu således ud:
DatoBane
22. - 23. majKarlskogaSTCC weekend
6. - 7. juniAnderstorpNationaldagsracet
10. - 11. juliFalkenbergSTCC weekend
14. - 15. augustKarlskogaSTCC weekend
5. - 6. septemberHämelinaFinland
11. - 12. septemberRing KnutstorpSTCC weekend

De seks løbsweekender giver med hver to afdelinger i mesterskabet ialt 12 afdelinger, men arrangørgruppen arbejder på at få en tredje afdeling lagt ind ved løbene på Falkenberg og Ring Knutstorp, så mesterskabet bliver på i alt 14 afdelinger.


Hr. Nielsen