Magny Cours test - dag 2

Gårsdagens test på Magny Cours for Formel Renault 2000 kørene fra Team Racing Denmark gik nogenlunde.

Teamet testede igen i går med Philip Andersen, Tom Keller samt en af deres Formel 2000 kørere.
Det lykkedes for dem alle at forbedre deres tider, men alligevel udtaler teamchef Henrik Nymark at testen gik nogenlunde.
I går morges var teamet 2,2 sekunder efter mandagens hurtigste kører, Eric Salignon, men da dagen var slut var det en ny mand der var på førstepladsen. Kubinka satte dagens hurtigste tid, og Racing Denmark kørerne var ca. 1,6 sekund fra ham.
Men ellers var tirsdagen præget af problemer. Philip Andersen havde problemer med sin gearkasse, og den blev først klar igen sent i nat. For de to andre kørere var der sidst på dagen tale om et par afkørsler, som dog var uden skader på racerne, men som har givet teamet mange timers rengøring.

Testen på Magny Cours blev som vi tidligere har nævnt forlænget med en dag, men da ikke alle team var klar over dette i tide har mange af dem pakket sammen i nat, så der er kun ca. 35 kørere på banen i dag. Igen i dag tester team Racing Denmark med tre kørere - det er Philip Andersen, Tom Keller samt en ny 3. kører.
For de to førstnævnte ligger de begge placeret i den forreste del af feltet i øjeblikket, og for den nye 3. kører der kun har nået ca. 20 omgange på banen i formiddag så nærmer han sig midterfeltet.

Udover Team Racing Denmark var endnu en dansk kører på banen i går, det var Robert Schlünssen, der i sidste sæson deltog i flere afdelinger af det tyske mesterskab for Formel Renault racere. Han placerede sig et par pladser foran de øvrige danskere.

Efter dagens test pakker teamet og tager til Val de Vienne hvor testkørslerne fortsætter.


Hr. Nielsen