Philip og Tom på Oschersleben

Team Racing Denmark testede i dag med de to Formel Renault 2000 kørere som skal deltage i Europa Mesterskabet for dem, danske Philip Andersen samt Tom Keller fra Luxemburg.

I følge teamchef Henrik Nymark, så er sæsonens første testdag forløbet rigtig godt, trods en afkørsel sidst på dagen. Begge kørere var dagen igennem placeret blandt de forreste, og da dagens test sluttede lå Tom Keller på 2. pladsen og Philip Andersen på 3. pladsen.
Køreren som var foran de to Racing Denmark kørere, var en kører fra RedBull teamet, kørerne fra Racing Denmark var de eneste der ikke kørte med 2002 upgrade kittet på deres Formel Renault racere, noget der beregnes til at give ca. 0,5 sek. på Oschersleben, og set i lyset af det, så var Andersen og Keller rigtig hurtigt kørende i dag.

Men for Tom Keller sluttede dagen med et gedint crash, som beskadigede hjulophængene i højre side samt bagspoiler og difuseren. Heldigvis skete der intet med Keller, og teamet er nu ved at genopbygge raceren.(Foto: Racing Denmark)

Team Racing Denmark er nu ved at pakke sammen nede på Oschersleben, og så sætter de kursen med Magny Cours, hvor Philip Andersen, Tom Keller samt en af teamets tidligere Formel 2000 kørere skal teste mandag og tirsdag.
Til Magny Cours testen forventer teamet at have udstyret racerne med 2002 upgrade kits, så det bliver spændende at følge udviklingen dernede.


Hr. Nielsen