Copytec Racing stopper

- indtil videre . . .
Det lykkedes ikke Århus-teamet Copytec Racing at finde egnede kørere til denne sæson.

"Mit hold er baseret på kørere der kan finde en del af budgettet selv, og vi kan kun konstatere at dem er der ikke ret mange af. Og hvis vi skal kunne levere varen så skulle vi have været i gang for længe siden. Vi har dog stadig mulighed for at deltage i Formel Renault eller Formel 1800, hvis der skulle dukke en kører op, men som det ser ud nu, er sandsynligheden herfor meget ringe" - fortæller teamejer Bjarne Rasmussen, der dog efter al sandsynlighed bliver i motorsport i denne sæson - "Jeg har fået flere jobtilbud fra teams, der ønsker at gøre brug af min ekspertise indenfor datalogging, pressearbejde og sponsorpleje. Om jeg siger ja til det vil tiden vise."

På spørgsmålet om det er definitivt slut med holdet Copytec Racing, svarer Bjarne Rasmussen:
"Nej, det er det bestemt ikke. Nu kan jeg koncentrere mig om 2003 hvor jeg, belært af fortiden, vil bygge mit hold op på et helt anderledes koncept. Målet bliver deltagelse i Formel Renault, Formel 1800 samt et kart hold. Vi vil deltage i dansk mesterskab, nordisk mesterskab, samt et par udvalgte udenlandske løb."


Tre kørere nåede at køre for Copytec Racing i 2001 sæsonen, det var Dennis Wounlund, Jesper Lambertsen og Michael Outzen (billedet), men i år må vi sandsynligvis undvære de blå Formel Renault racere.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Siden Team Danmark stoppede deres støtte til danske kørere der også kørte DM er tilgangen af nye køreremner stort set stoppet. Og meget tyder på at gokart sporten ikke er specielt velvillige til at slippe deres køreremner, hvilket måske er forståeligt. En del af vores koncept bliver derfor, at vi selv vil udvælge eller generere emnerne for at kunne leve op til vores målsætning; at få danske kørere ud i den store verden" - slutter Bjarne Rasmussen.

Med sportslig hilsen
Copytec Racing