Pedro Diniz bag nyt brasiliansk talent

Pedro Diniz, tidligere Formel 1 kører og aktieihændehaver i det nu konkursramte Prost Grand Prix, har tegnet langtidskontrakt med et nyt brasiliansk talent.

Pedro Diniz som for nogle få år siden trak sig ud af Formel 1, har gang i sagerne hjemme i Brasilien. Efter at have fået etableret en funktionel udgave af Formel Renault serien i Brasilien, ser han sig nu om for også at pleje brasilianske talenter. Diniz har netop skrevet en langtidskontrakt med det store talent, Roberto Streit. Roberto Streit skal i den kommende sæson køre i den europæiske Formel Renault serie. Streit som kun er 18 år gammel, har senest i november vundet det italienske Formel Renault vintermesterskab. 2 sejre og en tredjeplads i 4 løb var nok til at vinde mesterskabet. Og nu får den unge kører så chancen i Formel Renault Euroserien.

Inden han fik chancen i det italienske vintermesterskab, har han vundet det brasilianske mesterskab i Formel Chevrolet. En serie som nu er lukket og mere eller mindre er erstattet af Formel Renault.

Dons