Lasee's Formel 1 test

Den tyske Formel Renault mester fik i går sin Formel 1 debut, og det gik over al forventning.

På Circuit de Catalunya banen uden for Barcelona kørte 19 årige Marcel Lasee i går 80 problemfrie omgange i en Jordan EJ11 racer.
Ja - faktisk gik testen så godt at han får lov til at køre igen i dag.

Ved gårsdagens test kørte også teamets nye kører Takuma Sato, og da dagen var omme, var tidsforskellen imellem de to kørere kun 0,290 sek. i Takuma's favør.


Marcel Lasee får de sidste instruktioner inden hans første Formel 1 test.
(Foto: Jordan F1)

Eddie Jordan inden testen:
"Vi hos Jordan Grand Prix har altid troet på at man skal give unge talenter chancen og det er noget vi er gode til. Jeg aftalte med Marcel for lang tid siden, at hvis han vandt det tyske Formel Renault mesterskab, så ville han få en testdag hos os.
Og efter testen fortsatte han:
"Jeg er sikker på at han har en stor karriere foran sig, han er med i den nye bølge at tyske top kørere der startede med Michael Schumacher, der også debuterede her hos Jordan teamet."

Marcel Lasee udtalte efter testen:
"Da det jo var første gang jeg kørte en Formel 1 racer, så var alt selvfølgelig meget anderledes, men det gik godt. Motorkraft, bremser og downforce er simpelthen utrolige og det var fantastisk at være på banen samtidig med Michael og Ralf Schumacher. Jeg er efter dagens kørsel noget træt i specielt nakken, men jeg ser alligevel frem til at skulle køre igen i morgen, og jeg håber at jeg kan køre lidt hurtigere."


Hr. Nielsen