Ingen kørere på plads hos Copytec Racing

Teamet, der sluttede på fjerde og femte pladsen i Formel Renault mesterskabet sidste år, forhandler med flere køreremner, men endnu er der ikke noget på plads.

Det er svært for kørerne at finde budgettet og det bliver ikke bedre af at mange nok er lidt for sent ude, fortæller teamejer Bjarne Rasmussen:
"Vi håber imidlertid at det lykkedes, da hele vores setup med mekanikere og teamsponsorer og så videre er på plads. Vi havde håbet på at kunne påbegynde testarbejdet allerede i februar men det bliver nok tvivlsomt.


I sidste sæson var det Jesper Lambertsen og Dennis Wounlund (billedet) der kørte for Copytec Racing, men endnu er der ingen kørere på plads til denne sæson.
(Foto: Motorsporten.dk)

På trods af teamets forventninger, er den ene bil sat til salg: Vi forlanger omkring 36.000 EURO for bilen med tilbehør. Bilen har den store fordel frem for en ny, at den meget tidskrævende tilkørsel er overstået.
"Vi har fået mange henvendelser fra kørere og teams, der er interessede i at købe eller leje bilen; vi tilstræber dog at bilen kommer til at køre i Danmark, om ikke andet så for klassens skyld, slutter Bjarne Rasmussen."

Copytec Racing