Michael Outzen på Silverstone

Michael Outzen har deltaget for Team Brask i det engelske vinter mesterskab i Formel Renault-serien. En tredjeplads i weekenden gav den danske Formel Ford mester en god debut og en plads på skamlen.

Michael Outzen kørte de sidste to afdelinger i weekenden i Wales på Pembrey-banen, der bruges af mange F3 og F3000 teams til test og som også er en del af de engelske mesterskabers program.

Efter den første weekend i vinter-serien, der blev kørt på Donington, hvor Michael var involveret i et stort 12 bilers sammenstød, var det med nød og næppe, at teamet blev klar til løbet weekenden efter på Silverstone. Michael måtte undvære to dages test inden løbet og det afspejlede sig i resultatet, hvor danskeren kørte i den bagerste del af feltet.

Det var derfor med lidt større forventninger at Outzen og Team Brask tog til Wales med tid til test før løbene. Michael kvalificerede sig flot og blev treer i det første løb. I andet løb var han firer, da den våde bane blev lidt for meget for den aggressive danskers jagt på endnu pokal. Han spandt af og udgik af løbet.

Alt i alt en flot afslutning på et ophold i England med Team Brask. Pokal og erfaring samt kendskab til Team Brask netværket og de ansatte kan kun gavne den unge danskers karriere i motorsportens hårde verden.