17 årige med i FR2000

Fra og med næste sæson kan kørere på 17 år deltage i Formel Renault 2000 klassen.

Ole Vejlund udtaler i den forbindelse:
"Tak til DASU og især Banesportsudvalget, for deres fornuftige og visionære beslutning om at acceptere 17 årige kørere til Formel Renault 2000, efter et regelsæt som vil blive udsendt senere" - og han fortsætter - "Det er et projekt vi har samarbejdet med DASU om i et stykke tid, og som hastede for et par kørere for hvem det kunne have betydning for planlægning af 2002 sæsonen. De kan altså nu sammen med andre også kommende kørere, glæde sig over DASU´s gode og hurtige løsning af denne sag."

Kommentarer til den nye aldersgrænse:

Henrik Nymark - Racing Denmark:
"Det er en kanon god ide, som vi selv har været med til at støtte, jeg havde dog helst set at aldersgrænsen var sat ned til 16 år med det samme ligesom i resten af Europa. Dette ville give alle de go kart talenter der står på spring til formelsporten en kortere vej ind i sporten frem for at de nu må over f.eks. Formel 1800."

Dan Suenson - Team Witch Craft:
Det er en fin ide, som jeg helt kan gå indfor, vi har gode erfaringer både indenlands og internationalt med unge kørere i Formel Ford. Men det kræver en stram styring fra både teamchefer og forældre for at det bliver en succes, da de unge kørere ikke skal have for frie tøjler."

Allan Brøchner - Team Århus Racing:
Det er yderst fornuftigt, og den rette vej for de unge kørere der vil frem internationalt.


Hr. Nielsen