Vision Racing

Et nyt dansk Formel Renault 2000 team ser dagens lys.
Bag det nye team står Ole Nygaard og Jan Jespersen fra SponsorVision Marketing Aps i Kolding, og de har allerede skrevet kontrakt med tre kørere til den kommende sæson.

Nygaard og Jespersen vil drive teamet ud fra filosofien om at alle skal koncentrere sig om det de er bedst til. d.v.s. at de to tager sig af markedsføreing både af team og kørere og kørerne skal så "bare" teste og køre løb. Lidt samme koncept som under Team Brask.

Primusmotor og køreteknisk chef i teamet er Kurt Thiim.

Teamet råder i øjeblikket over to Formel Renault 2000 racere, en helt ny model samt en brugt racer der er importeret fra Sverige.
Den sidste racer bliver bestilt hos Tatuus i Italien, når de sidste sponsor aftaler er på plads.

Til at køre de tre Formel Renault 2000 racere har teamet skrevet kontralt med Tom Pedersen og Robert Björkmann som begge har deltaget i denne klasse i 2001 sæsonen, samt Allan Berndt som kommer fra Formel Ford 1800 klassen.

Jan Jespersen udtaler til Motorsporten.DK:
"Vi ser Formel Renault klassen som en god exponent for vore sponsorere og en klasse som er et godt springbrædt for de formel kørere som vil videre i motorsporten. Det er planen at vi vil deltage i det Danske Mesterskab samt Nordisk Mesterskab i 2002 sæsonen, og hvad det bliver til herudover er noget som økonomien afgør. Vi vil ikke gå ind i klassen med de store armbevægelser, men mener dog at en eller flere placeringer i toppen af klassen er mulig med den kørerbesætning."


Hr. Nielsen