Nymark på banen igen

Under gårsdagens test på Oschersleben, var teamchef Henrik Nymark fra Team Den Blå Avis / Racing Denmark selv på banen.

Henrik Nymark der tidligere har kørt meget Formel Ford 2000, kørte også i går i sådan en racer på den 3,667 km. lange Motopark Oschersleben ved Magdeburg.
Nymark indrømmede efter testen at han allerede efter få omgange på banen begyndte at blive "træt", og det blev da også kun til en enkelt testsession for teamchefen.
Det var ellers Nymarks plan at han skulle have testet i en Formel Renault 2000 racer, men de to racere som teamet havde køreklar var udlejet til anden side.


Henrik Nymark havde det store smil fremme efter gårsdagens test på Oschersleben.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ud over Nymark så havde teamet to unge talenter ude og teste i Formel Renault 2000 racerne, og dette forløb helt problemfrit og med ganske fornuftige tider.
Tiderne for de to Formel Renault kørere var 1:32,0 og 1:35,5 - til sammenligning var Nymarks tid i Formel Ford'en 1:39,5.

Som vi tidligere har nævnt så har teamet købt endnu en Formel Renault racer, og den leverede GM Motorsport til teamet i torsdag nede på Oschersleben, så da man i går eftermiddags skulle pakke traileren og vende hjem mod Danmark igen, så blev teamet nødt til at "skrælle" den ene racer helt for ophæng for at de fire racere kunne være i traileren som opbygget til at kunne transporterer tre køreklare formel racere.

Test tilbud

Igen tirsdag den 27/11 og onsdag 28/11 er Team Den Blå Avis / Racing Denmark klar til test på Oschersleben.
Og det er endnu muligt at få en plads i testteamet i disse dage.
Pris pr. dag i en Formel Renault 2000 er 16.000,- kr. + moms.
Så får man lov til at køre fra kl. 10 til 12 og igen fra 13 til 16, det er tid nok til ca. 80 omgange på Oschersleben.

Team Den Blå Avis